Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Őrangyal sorozat

2010.10.28

Vad vágta

 

Rosa Ramirez és nővérei Argentínában élnek egy farmon, ahol szüleik lovakat tenyésztenek.

A különlegesen szép falabella lovakról a lányok maguk gondoskodnak, s azt tervezik, hogy indulnak velük a legközelebbi versenyen. Valaki azonban olyannyira szeretné ezt megakadályozni, hogy még a lovakat is képes veszélybe sodorni. Nem sokkal ezután a közelben élő vadlovak közül néhányat megmérgeznek.

            Túl sok állat került veszélybe! Vajon tud-e még segíteni a titokzatos aranyhajú lány? Rosának és a lányoknak muszáj tenniük valamit – méghozzá nagyon gyorsan!

 

Chica

 

A szépséges Chica boldog és gondtalan életet élt. Azt hitte, ez örökké fog tartani, de egy napon minden megváltozott. Kedves öreg gazdája meghalt, és Chica egy olyan emberhez került, aki egyáltalán nem értett a lovakhoz, és csak egyetlen dolog érdekelte: minél gyorsabban meggazdagodni Chicából! A dolgok azonban nem az elképzelései szerint alakultak, ezért lemondott a lóról, és többet nem törődött vele. 

Az egykor gyönyörű állat most éhezik, és sebek borítják beteg testét. Már csaknem feladja a reményt, amikor eszébe jut, amit még az anyjától hallott csikókorában, és végső kétségbeesésében segítséget hív...

A történet szívünkbe vési: amíg az Őrangyal köztünk jár, és akad néhány ember, aki őszintén törődik az állatokkal, addig mindig van remény, hogy a dolgok jobbra forduljanak.

 

Nagyvárosi kaland

 

Bertie Amerikában él egy farmon. Ha csak teheti, lovagolni jár, és nem csupán azért, mert imádja a lovakat – ilyenkor legalább nem hallja a szülei veszekedését. Bertie mindkettejüket szereti, de az édesanyja nehéz döntés elé állítja: felajánlja, hogy egy időre költözzön föl vele New Yorkba. Bertie elbúcsúzik az édesapjától, s maga mögött hagyja addigi életét. Új barátokat kell találnia, mert az édesanyja, ígéretével ellentétben, nem szakít rá sok időt, s Bertie magányos. A nagyváros forgatagában azonban látszólag csak egy kóbor kutya barátságára számíthat, aki egy sovány, bebörtönzött lóhoz vezeti őt. Hogy kerülhetett oda, és ki képes ilyen gonoszságra? De ami ennél is fontosabb: ki tud segíteni rajta? Talán az ismeretlen aranyhajú lány? Aligha. Hacsak nem képes a varázslatokra…

 

Sivatagi kaland

 

Réges-régen, valahol az Arab-sivatag homokdűnéi között megbúvó oázisban egy kislány, Ayesha szívét rabul ejtette egy szépséges arab telivér. Ám a lóra veszély leselkedett, és Ayesha megfogadta, hogy mindenáron segít rajta, még ha ehhez a sivatag törvényeit kell is megszegnie.

Hiába minden bátorsága, egymaga mégis kevésnek bizonyult a feladathoz. Nem maradt más megoldás, meg kellett bíznia egy idegen leányban, akinek vakító aranyhaja a sivatagi homok színére emlékeztette őt, de titokzatos képességei félelemmel és gyanakvással töltötték el a lelkét.

 

 

 
 

 

Profilkép
Archívum

Naptár
<< Május / 2019 >>

Statisztika

Online: 6
Összes: 493089
Hónap: 9379
Nap: 338