Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Vadló-kanyon sorozat

2010.10.28

Az idegen musztáng

 

Liv és Sophie ikrek – de senki sem hinné róluk! Nincs két ember, aki annyira különbözne egymástól, mint ők. Liv tettre kész és kalandvágyó, szívesen járja a vidéket lóháton. Sophie viszont csendes és semmitől sem irtózik jobban, mint a meggondolatlan és veszélyes akcióktól, amelyekből testvére oldalán bőven kijut neki is. Most pedig, hogy egy ideig a nagyszüleik farmján vendégeskednek Arizona kietlen sivatagaiban, Sophie rémálma vált valóra: szédítő magasságú hegyek, mérges kígyók, szúrós bozótosok keserítik az életét, s ha ez nem lenne elég, még nagyapjuk ménesét és egy vad musztángot is meg kell menteniük a szomszéd farmertől. Sophie alig várja, hogy hazatérjenek, ám lehet, hogy a nyaralás hosszabbra nyúlik, mint tervezték!

 

Sorsfordulók

Liv megengedi Shane-nek, hogy legkedvesebb lovával, Cactus Jackkel vegyen részt a helyi rodeón. Az állat súlyosan megsérül, ám Livnek és ikertestvérének egy másik problémával is szembe kell nézniük: banditák ólálkodnak Heartbreak szellemvárosában, akiknek talán az ő lovaikra fáj a foguk!

 

A sivatag foglyai

 

Liv és Sophie bátyjuk, Mark érkezését várják. Eltökélt szándékuk, hogy megkedveltetik vele a Lucky Star farmot és rábírják, maradjon velük segíteni a farm körüli teendőkben. Hamar rá kell azonban eszmélniük, hogy a feladat csöppet sem lesz egyszerű!
Az ikreknek egyébként is rengeteg a dolga, hiszen Shane irányításával ők őrzik nagyapjuk híres musztángjait. Nem csak a tapasztalatlanságuk és a vad arizonai sivatag nehezíti az életüket: amikor megpróbálnak megmenteni egy vadlovat, egy egész csapat lócsempész veszi őket üldözőbe. 
Vajon mi lesz a vad musztáng sorsa? Hogyan lesz képes a nagyvároshoz szokott Mark elviselni ezt az új életformát? És sikerül-e egyáltalán ép bőrrel megúszniuk a hatalmas homokvihart?

 
 

 

Profilkép
Archívum

Naptár
<< Május / 2019 >>

Statisztika

Online: 6
Összes: 493089
Hónap: 9380
Nap: 338