Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Freedom sorozat

2010.10.28

Freedom

 

Janiék elköltöznek, s a kislány elkeseredett, amiért ott kell hagynia régi iskoláját és legjobb barátnőjét, Mariát – de leginkább a lovasiskola miatt bánkódik.

Egyedül az vigasztalja, hogy Keetát, a kancát magával viheti az új helyre, s hogy lova szép kifutót és saját bokszot is kap majd az ottani öreg istállóépületben.

Azonban alig hogy elkezdi az új életet, Jani máris különös kalandokba keveredik. Összebarátkozik egy Penny nevű lánnyal, s hamarosan felfedezik, hogy az istállóban szellem kísért. Elhatározzák, hogy a rejtély nyomába erednek.

 

Az elveszett egyszarvú

 

Janie tekintete riadtan ugrált ide-oda, de Freedomot sehol sem látta. Keetával a sarkában rohanni kezdett a kapu felé. Freedom talán csak bement az istállóba. De ahogy az épület felé szaladt, érezte, hogy a csikót nem fogja ott találni.

De akkor mégis miként tűnhetett el Freedom? Megtanulta volna, hogyan működik a zár? Vagy valaki egyszerűen kiengedte volna, s a csikó elcsatangolt, csakúgy, mint előzőleg a másik két ló? Mintha valaki bosszúból tette volna. De hát nincsenek ellenségeik! Legalábbis Janie nem tudott róla. Az a lány, Kara, egy kicsit furcsa ugyan, de azért nem tűnik gonosznak.

Hirtelen szörnyű gondolat hasított az agyába. Nem, ez őrültség, az nem lehet! Nem lophatták el őket! Meg kell találniuk a lovakat!

 

A múlt árnyai

Hailey retteg a lovaktól. A legjobb barátnője, Elaine viszont imád lovagolni, ezért Hailey szeretné eltitkolni előle a félelmét. Amikor azonban találkozik Freedommal, Janie különleges képességű lovával, Hailey előtt felcsillan a remény, hogy változtasson a dolgokon – ám egy baleset közbeszól. Hailey eltűnik, és az egész város a keresésére indul, beleértve Freedomot .

 

 
 

 

Profilkép
Archívum

Naptár
<< Május / 2019 >>

Statisztika

Online: 10
Összes: 491189
Hónap: 9457
Nap: 335