Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Póni az erkélyen sorozat

2010.10.28

Póni az erkélyen

Jenni imádott pónija, Füstös egy autó kereke alá kerül, s ettől kezdve a lány számára megszűnik a világ. Füstös azonban nem hagyja magára kedves gazdáját, mert ahányszor csak veszélybe sodródik, szelleme visszatér, hogy megmentse az életét.

Eközben a város túlsó végén Lizzy álmatagon bámul kifelé a vonat ablakából, amikor egy ház erkélyén egyszer csak megpillant egy pónit! A két lány egymásra talál, és a póni keresésére indul.

 

A titokzatos telivérek

 

Jenni két gyönyörű telivért visz haza a menhelyről, s úgy gondolja, keresve sem találna náluk tökéletesebb lovakat. Ám a barátnői, Ella és Lizzy kételkednek ebben. Amikor Ella Holló miatt balesetet szenved, a lányok elkezdenek nyomozni a két telivér múltja után, hogy kiderítsék, miért viselkednek olyan különösen. Lizzy egyszer csak hozzájut egy titkos naplóhoz, amelyből sötét titkokra és egy elfeledett tragédiára derül fény. Rádöbben, hogy Jenni és a húga, Claire nagy veszélyben vannak. Csak ő mentheti meg őket – de vajon idejében közbe tud-e lépni? Amikor már úgy tűnik, minden elveszett, váratlan segítség érkezik egy régi barát képében…

 
 

 

Profilkép
Archívum

Naptár
<< Május / 2019 >>

Statisztika

Online: 12
Összes: 491193
Hónap: 9458
Nap: 338