Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Carousel

2010.10.28

Carousel 1

 

Mandy Ferris látszólag a hozzá hasonló tizenhárom éves lányok életét éli, azzal az apró különbséggel, hogy az ő otthona egy vidámpark, legjobb barátai artisták, a pótmamája egy jósnő, a lova pedig egy körhintán tengette életét, míg Mandy egy véletlen folytán rá nem jött, hogyan képes életet lehelni belé. Minden szép is volna, ha a park tulajdonosa nem akarna megszabadulni Carouseltől, a körhintától, s a beképzelt Penelope szeszélyeivel nem keserítené meg a lány életét. Még szerencse, hogy a barátaira és Éjfélre mindenben számíthat!

 

Carousel 2

 

Minden tizenévesnek vannak titkai. Így van ez Mandy Ferrisszel is, aki a vidámparkban dolgozik kisegítőként. Az ő titka azonban nem hétköznapi: a barátja sorsa múlhat azon, ha illetéktelen ember fülébe jut. Penelope Mockleynál illetéktelenebb személyt pedig még elképzelni sem lehetne. Amikor egy nap Troya, Mandy kedvenc énekesnője a vidámparkban ad koncertet, a popsztár veszélyes magánakcióba kezd, és Mandy az egyedüli, aki Éjfél segítségével megmentheti őt és a koncertre összegyűlt seregletet. Penelopénak azonban szemet szúr valami…

 

Carousel 3

A vidámparkba vendég érkezik, Toby, a tulajdonos zűrös unokaöccse. A híresztelésekkel ellentétben nagyon kedves – különösen Mandyhez. Emiatt azután az új fiú szeretné félreállítani a riválisát, de talán nincs is szükség a beavatkozásra. Úgy tűnik, Dino nagy meggondolatlanságot követett el, és nem maradhat tovább a Super Ride-ban. Mandy szeretné tisztára mosni a barátja nevét; Éjfél segítségével még sikerülhet.

 

Carousel 4

Mandyre és Dinóra nagy feladat vár: Mandy papáját baleset érte, ezért néhány napig a fiataloknak kell őt helyettesíteniük. Mandy varázsmedálja azonban eltűnik, így nincs, ami  figyelmeztetné a bajra. A lány Zingara asszonyság segítségét kéri: talán a varázsgömb megmutatja, merre keresse az életmentő medált…

 

Carousel 5

Mandy feje fölött összecsapnak a hullámok: a vidámparkban tolvaj garázdálkodik, de nem sikerül elcsípnie, mert a varázsmedálja nem figyelmezteti többé a veszélyre!

 

Carousel 6

 

Victoria, Penelope új barátnője látogat el a Super Ride-ba. A két beképzelt lány nagyon undok Mandyvel, mert nem sejtik, hogy rajta és a körhinta csodálatos lován kívül senki sincs, aki alkalomadtán megmenthetné őket. Pedig Victoria mindenáron jól akar szórakozni, és ennek érdekében a veszélyektől sem riad vissza. A kérdés csak az, megkockáztatja-e Mandy, hogy leleplezze barátja titkát, miközben az ellensége segítségére siet?

 

 

Carousel 7

A vidámparkot felújítják, s a munkálatok során Dino és Mandy egy föld alatti alagútra bukkan. Furcsamód az egyik járat a saját szobájába vezet! Van tehát Mandynél valami, amit az a különös ember akar megkaparintani magának, aki a titkos folyosón úgy rájuk ijesztett! Zingara asszonyság segítségével Mandy sok mindent megért a múlt és a jelen eseményeinek kapcsolatáról, s hogy miért lehet szüksége valakinek a jósnő varázsgömbjére!

 

Carousel 8

Mockley úr új trénert vesz föl a megmentett lovak mellé, de senki sem érti, miért volt erre szükség. Mandy rosszat sejt, és megpróbálja kideríteni, miben mesterkedik a főnöke. Amikor rájön, mi áll a dolog hátterében, remek tervet eszel ki, hogy megleckéztesse Mockley urat. Az akciója azonban kudarcra van ítélve – hacsak nem segítenek neki a lovak…

 

Carousel 9

 

Mandy még nem sejti, milyen sötét erők szövetkeznek, hogy megszerezzék a varázslatos Carouselt, s vele együtt Éjfélt. Mockley egyenesen az ő kezükre játsza a körhintát, s Mandy nem sokat tehet, hogy mindezt megakadályozza. 
 Zingara asszonyság segítségét kéri, aki feltárja előtte a Carousel múltjának titkát, ám a megoldáshoz nem jutnak közelebb. Mandy úgy dönt, tépelődés helyett mégis inkább cselekedni próbál, és akár az élete árán is megmenti átok sújtotta barátját.

 
 

 

Profilkép
Archívum

Naptár
<< Május / 2019 >>

Statisztika

Online: 12
Összes: 491194
Hónap: 9454
Nap: 338